Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Tusen takk til våre sponsorer!

9. august 2024

Vi ønsker å uttrykke vår dypeste takknemlighet til alle våre fantastiske sponsorer og støttespillere som har bidratt til å gjøre Sildajazz 2024 mulig – og som stiller opp år etter år. Deres støtte, både fra langvarige samarbeidspartnere og nye tilskudd, har vært uvurderlig for festivalens suksess. Det er gjennom deres generøsitet og engasjement at vi kan tilby et så variert og spennende program til våre deltakere.

En spesiell takk går til våre hovedsponsorer: Gassco (som har gitt oss ekstra midler til konsertene på Rådhusplassen), Haugaland Kraft (som har sponset ungdomskonserten med Jonas Benyoub), og Berg Eiendom (som har gitt oss flotte nye kontorer på H90 i Haugesund). Vi setter også stor pris på støtten fra Coop Sørvest og Mediehuset Haugesund Avis, som har vært uvurderlige partnere.

Vi er også takknemlige for bidragene fra våre andre verdifulle sponsorer, inkludert Redd Barna Haugalandet (som har gjort barne- og familiekonserten med "Toget" mulig), Kverneland Bil (som sørger for transport under festivalen), Haugaland Backline (som leverer backline til konsertene), og Quality Hotel Maritim (som er vårt festivalhotell og festivalkontor). Vi vil også takke NOR Offshore Rental og BOA Flooring for deres støtte.

I tillegg ønsker vi å gi en spesiell takk til Sparebank Vest/Agenda Vestlandet for deres økonomiske gave i år. Deres bidrag har vært avgjørende for å realisere våre mål for festivalen.

Til slutt vil vi takke Haugesund Kommune, Rogaland Fylkeskommune, og Kulturdirektoratet for deres tilskudd og støtte. Sildajazz kunne ikke blitt det den er uten deres hjelp og engasjement.

Tusen takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere for å bidra til å gjøre Sildajazz 2024 til en uforglemmelig opplevelse!

Fra venstre: Anne-Sofie Hagland (Gassco)

På toppen: Gunn-Margareth Lassesen (Haugaland Kraft) og Nils Mikal Emberland (Sparebanken Vest)

Høyre: Kjell Spanne (Bo Andrén AS) og Ole Ben Pedersen (Berg Eiendom)

Foto: Thomas Mortveit / Shady Shades