Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Susanne Sundfør og Hellbillies inntar Rådhusplassen under Sildajazz 2024

27. mars 2024

Vi er utrolig stolte over å kunne annonsere to av landets største artister til Sildajazz 2024! Susanne Sundfør og Hellbillies skal trone festivalens storscene på Rådhusplassen på henholdsvis torsdag 8. og fredag 9.august.

Susanne Sundfør har gjennom en årrekke gitt oss en imponerende rekke album, nå sist med "blómi" fra 2023, i tillegg til å være en av våre største live-artister. Sundfør har også vist seg å være en viktig stemme utover musikken, og det er heller ingen hemmelighet at det ligger en ekstra stolthet i at Sundfør selv kommer fra regionen.

Hellbillies har gjennom over 30 år bygget seg opp som en urokkelig bauta av et liveband. "En del av den norske folkesjela", skrev Dagsavisen da de slapp sitt forrige album "Blå dag" i 2021. Et band som har solgt over én million plater, og som igjen har blitt revitalisert for en ny generasjon gjennom samarbeider og nytolkninger de siste årene.

Vi gleder oss til å se to storheter på Rådhusplassen under årets festival, og flere kommer etter hvert! Billetter finnes under eventene.