Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Sildajazz lytteklubb: Frode Haltli Avant Folk kvintett - matinékonsert

Velkommen til matinékonsert i Bakarøy Bedehus! NB Svært begrenset antall billetter – kun forsalg.

"Dette er Frode Haltlis vakre verden. Den kombinerer skjønnmaleri med styggedom, og beveger seg mellom kirken og skogen"
Arild R. Andersen, Jazz i Norge

Frode Haltlis prosjekt «Avant Folk» er et spellemannslag helt utenom det vanlige. - Et kollektiv av improviserende solister på tvers av generasjoner og sjangre og en videreføring av Haltlis arbeid et sted midt i triangelet jazz, samtidsmusikk og folkemusikk.Avant Folk har siden debuten i februar 2017 blitt et ettertraktet band, og har spilt på festivaler i inn- og utland. Debutplata ble utgitt på Hubro i 2018 og mottok strålende kritikker, Audun Vinger skrev i Dagens Næringsliv at dette «(…) burde kunne treffe et større, spesielt musikkinteressert og nysgjerrig publikum. Det er en knockout, på emosjonelt og tankemessig plan.»


Oppfølgeren ‘Avant Folk II’ kom i mars 2021, og kritikkene er igjen gode. Ando Woltmann i Morgenbladet skrev at «resultatet er (nok en gang) slående. Musikken som snekrer sin egen hylle å sitte på, der det gamle møter det nye, i en snurrig, men du så vakker miks av sjangre og uttrykk.»

Vi tar smittevern på alvor, og følger alle nasjonale og lokale anbefalinger og pålegg.

NB Begrenset antall billetter og kun forhåndssalg.

Hovedarrangør: Kalleklev Management
Medarrangør: Sildajazz