Billett­informasjon

 

Billettkontoret er åpent  1100-1500 (1400) Torsdag 1900.

Telefon 5274 4545

Dagbillett / ukespass
Med dagbillett eller ukespass har du adgang til festivalens kro konserter etter kl 21.30 hver kveld

Kjøp ukespass og spar penger. Passet gjelder alle festivalens dager.
Har du et dagpass/ukespass kan du få adgang til utvalgte konserter for kr 100. Gjelder kun for den dagen du har gyldig pass. Kontakt Festivitetens billettkontor eller sjekk programheftet for tilbud.

Egne konsertbilletter benyttes til følgende steder
Rådhusplassen, Maritim Hall, Festiviteten, Vår Frelsers kirke, Komlejazzen og Laksajazzen på Røvær, Staalehuset og Byscenen.  Sjekk med billettkontoret i Festiviteten hvis du er usikker hva som gjelder for den aktuelle konserten du ønsker å høre. Du kan og gå inn på våre nettsider her program for å sjekke nærmere på den aktuelle konserten der.

Komlejazzen
Det er 2 konserter på Røvær. Henholdsvis kl 12.45 og 14.30. Velg ønsket båt avgang ved kjøp av billett. Sjekk billetten når båten returnerer til Haugesund.

Unntak
Høvleriet benyttes egne konsert ­billetter til konsertene torsdag, fredag og lørdag kl 22.30 – 24.00. Har du allerede kjøpt et dag pass eller ukespass, kan du mot et lite tillegg kjøpe deg opp til en konsert billett hvor dette kreves. Se over.

Rabatt
Har du et dag- eller festival-pass, får du kjøpt en konsertbillett til utvalgte konserter ved ledig kapasitet. Sjekk tilbudet med Festivitetens billettkontor eller i døren for den aktuelle konserten. Gjelder ikke Rådhusplassen

Våre spillesteder på kveldstid har har minimum 18 års aldersgrense. Kontakt festivalen på post@sildajazz.no ved spørsmål.

Verge ordning
Verge ordning kan benyttes på konserter med 18 års aldersgrense. Fyll ut og lever skjemaet ved ankomst konsertstedet.