Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Vamp på Vibrandsøy


Både festivalen og Vamps drøm går i oppfyllelse når Vamp går på scenen på Vibrandsøy under Sildajazz i august 2023!

Billettprisen inkluderer tur/retur båttransport mellom Indre kai og Vibrandsøy.

I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a. 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen . De har gitt ut 18 album og solgt over en million plater.

Deres nyeste utgivelse Tiå det tar fikk gjennomgående strålende kritikker og høye terningkast fra anmelderne og noen mente sågar at dette er Vamps beste utgivelse så langt. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

Rett i havet utenfor Haugesund sentrum ligger øyperlen Vibrandsøy – en ideell ramme for en sommerkonsert med Vamp under åpen himmel!

Tilgjengelighet på Vibrandsøy:

Det er både kommunalt handikapp-toalett og trinnløs ferdsel på store deler av Vibrandsøy, men siden noen av båtene vi bruker er mer egnet for håndtering av rullestol enn andre er det bra å vite på forhånd hvilken avgang brukeren skal på. Send en epost til: ragnhild@sildajazz.no