Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Silje Nergaard & Espen Berg

19:30
Festiviteten
Kjøp billett

Silje Nergaard er Norges mestselgende jazzartist de siste tiårene, og markerer 30 år jubileum som utøvende musiker i 2020. Hun feirer med en serie intimkonserter i duoformat med den prisbelønnede pianisten Espen Berg. Silje og Espen lager en nær, lavmælt, intim og eksklusiv konsertopplevelse og tar lytterne med inn i de personlige historiene bak sangene. Espens smakfulle og dynamiske pianospill får Siljes Nergaards vakre og egenartede stemme til å skinne. Duoen lover en konsertopplevelse som er ren medisin for ører, hjerte og sjel.

Sammen har de to plukket sanger fra Siljes store musikkatalog og gjør nye tolkninger av kjente sanger som «Be Still My Heart», «The Waltz», «Japanese Blue» og «Tell Me Where You’re Going», men de overrasker også med helt egne tolkninger av kjente klassikere fra jazzhistorien.

Espen Berg mottok Norges største musikkpris under MoldeJazz i 2016, og har markert seg som en pianist i verdensklasse, med både Trondheim Jazzorkester, Seamus Blake og med sin egen trio. Silje har reist rundt i verden med sine egne sanger i flere tiår, og har et stort og trofast publikum i flere verdenshjørner.