Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Jonas Benyoub (fri aldersgrense)

Lør. 10. aug. 18:00
Bibliotekparken

Dersom du er kunde av Haugaland Kraft får du billetten til 150 kroner via deres kundefordelsprogram. Promokode finner du i Mitt Hjem-appen.

Ungdomskonsertene vi gjør i Bibliotekparken i samarbeid med Haugaland Kraft har blitt en stor suksess for byens ungdommer. Og i sitt tredje år kan vi vel si at grunnlaget for en tradisjon er lagt!

I år er vi utrolig stolte over å få besøk av Jonas Benyoub - en av hiphop-Norges desidert viktigste artister.

Med bakgrunn fra både Alf Prøysen og Samira Said, tajin og pinnekjøtt, har Jonas Benyoub en unik evne til å formidle budskap gjennom flow, metaforer og rytmer.

Jonas er født og oppvokst i Oslo, og har bemerket seg i musikkbransjen i ti år. Han hylles ofte av sine musikk-kollegaer og har blitt omtalt som «en av de aller, aller beste vi har i rapfeltet» av P3. Høsten 2022 ble han tildelt både «Årets Stjerneskudd» prisen under By:larm og «Årets Gjennombrudd» på P3 Gull.

Debutlåta «Youm Wara Youm» ble utgitt i 2017, og ble brukt i NRK-suksessen SKAM. Siden den gang har Jonas etablert seg som en av de mest kredible rapperne i landet, med en merittliste bestående av features med blant annet Karpe, Tommy Tee, Lars Vaular, Dutty Dior, og Yousef fra Madcon. Han er også en solid låtskriver, og har skrevet låter for- og med blant annet Karpe, Stig Brenner, Hkeem og Temuur.

I 2022 ga Jonas ut debutalbumet ZeroLove, som gikk rett inn på Topp30-lista i Norge samme uke som utgivelsen, etterfulgt av albumets del to, ZeroLove Deluxe som resulterte i den gjeve Spellemansprisen for årets Hip Hop.

Dørene åpner 17.30.

Copyright Armand Nasiri