Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Jazz, mat og vin med Finn Lothe, Nils Økland og Sigbjørn Apeland

Nils Økland: feler
Sigbjørn Apeland: trøorgel
Finn Lothe: programleder og vinekspert

Velkommen til en helaften med musikk, mat og vin på Lothes Mat & Vinhus! Billettprisen inkluderer både 4-retters meny med vin, konsert og foredrag. Disse arrangementene har blitt en stor suksess og selger ut hver gang!

God mat og god vin står som alltid i fokus hos Lothes, men denne kvelden får du i tillegg musikk fra to kortreiste verdensnavn: Nils Økland og Sigbjørn Apeland. Deres siste duoplate på det tyske prestisjeselskapet ECM har blitt hyllet av kritikere fra hele verden. Finn Lothe vil fortelle om vinene han har valgt ut til hver rett.

Finn Lothe har drevet Lothes Mat og Vinhus siden 1989 og har utdannelse innen vinfaget. Han er en kunnskapsrik kokk og vinkelner og en svært underholdende formidler.


Nils Økland (feler) og Sigbjørn Apeland (trøorgel) har spilt sammen i flere tiår. Sammen har de også vunnet en Spellemannpris og skaper lavmælt og vidunderlig musikk i krysningspunktet mellom folketoner, jazz, og klassisk. Vi gleder oss til å få oppleve denne unike duoen i en intim setting på Lothes. De er svært samkjørte og samspilte etter mer enn 30 års samarbeid, en rekke plateinnspilling og lange turnéer i inn- og utland.

Bordplassering: hvis du ønsker å sitte sammen med noen andre som har kjøpt billett – send en epost til post@lothesmat.no