Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Isah / SKAAR

Fre. 13. aug. 20:00
Rådhusplassen - Gassco scenen
Kjøp billett

Isah

20-åringen Kaleb Isaac Ghebreiesus, mest kjent under artistnavnet Isah, har raskt blitt det store navnet på den norske R&B-scenen. Rapperen og låtskriveren fikk sitt gjennombrudd med samarbeidet med Dutty Dior: Hitsingelen «Hallo» ble strømmet mer enn 26 millioner ganger, og vant prisen for årets låt på P3 Gull i 2019.

I tillegg til å gjeste Karpe på Norge og Europa-turne, kunne Isah fremføre en av de mest omtalte konsertene under Kadetten i 2019. Senere den høsten spilte han fire utsolgte konserter på Parkteateret senere den høsten. Med en troféhylle som allerede nærmer seg overbelastning, har dette unge supertalentet tatt rennefart på vei oppover. Han fortsetter å produsere låter som når ut til millioner av lyttere. Et annet aktuelt samarbeid er med popartisten Gabrielle, som også gjester årets festival.

SKAAR

Med nominasjoner for både beste popartist og best nykommer under Spellemannprisen, millioner av streams og en voksende anerkjennelse, har Hilde Skaar gjort seg gjeldende som en av våre kommende store popartister. Med sin fengende indiepop har hun kommet opp på rekke A-listinger på radio, under artistnavnet SKAAR. Hun har også blitt nominert til priser som Årets stjerneskudd, Årets nykommer (P3 Gull) og Årets artist (NRJ awards).

21-åringen fra Stord har stått for musikken til Netflix-suksessen «Hjem til jul». Hun har også laget musikk til dansefilmen Battle – noe som har gitt henne lyttere over hele verden. Med andre ord er SKAAR på stø kurs mot det store gjennombruddet.