Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Hellbillies

Ons. 11. aug. 21:00
Rådhusplassen - Gassco scenen
Kjøp billett

Etter tre tiår på den norske landeveien, har Hellbillies rukket å bli en institusjon i norsk musikkliv. Å kalle dem et av landets desidert beste liveband, er ingen overdrivelse. De har dominert norske hitlister i årevis, og monsterhiten «Den finaste eg veit» har blitt strømmet mer enn 25 millioner ganger på Spotify. Den samme sangen har vært lydsporet til så mange bryllup, at den muligens vil ende opp i salmeboka snart! Rockebandet fra Ål i Hallingdal har utgitt ti studioalbum, fire konsertalbum og ett samlealbum. De fleste utgivelsene har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser, og ble kåret til Årets spellemann i 2007. Litt ekstra gøy er det for oss her på berget, at vår egen Tom Roger Aadland har skrevet mange av tekstene til deres siste utgivelser.

Hellbillies er fortsatt like vitale. Nå feirer de sine 30 år på scenen, med konserter land og strand rundt. Vi gleder oss til å feire sammen med dem på Rådhusplassen under Sildajazz!

Info: Det er ingen aldersgrense på arrangementene på Rådhusplassen. Hvis en ønsker skjenkebånd må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige får ikke skjenkebånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Portene åpner 19.30
Konsertstart 21.00