Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Afternoon Tea: Siril Malmedal Hauge og Jacob Young

Hotell Saga, midt i Haugesund Sentrum, har gjort seg bemerket for sitt utmerkede Afternoon Tea-tilbud. Så fort du kommer innenfor dørene, blir du turist i egen by! Vi er derfor veldig glade for å kunne invitere våre publikummere til dette arrangementet der nydelig jazz og en flott matopplevelse sys sammen til en uforglemmelig totalopplevelse. Billettprisen inkluderer både konsert og full traktering med Afternoon Tea - etter alle kunstens regler.

NB! Vi oppfordrer grupper som ønsker å sitte sammen til å bestille sammen.

Vokalist Siril Malmedal Hauge er definitivt en av de fremste musikerne i sin generasjon og var nylig Spellemann-nominert i kategorien Jazz. I 2016 møtte hun gitarist Jacob Young under en plateinnspilling, og det ble starten på noe som kom til å bli et nydelig samarbeid.

Jacob Young er kjent for sitt samarbeid med Karin Krog og flere egne utgivelser og internasjonale turneer.

- Dette er virkelig en skatt av en duo, som dyrker et nakent , lavmælt og varmende uttrykk. Det startet med noen få opptredener her og der, og i 2018 kom det kritikerroste albumet Last Things.

Ved å kombinere klassikere både fra rocken, popmusikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young klart å overbevise mange om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder.

«Vakkert, melodiøst og melankolsk.»
Fredrik Wandrup - Dagbladet

Fri aldersgrense.