Artister
Program
Nyheter
Informasjon
Marked ↗
Frivillig ↗

Afternoon Tea med Solveig Andsnes og Øystein Folkedal


Hotell Saga, midt i Haugesund Sentrum, har gjort seg bemerket for sitt utmerkede Afternoon Tea-tilbud. Så fort du kommer innenfor dørene, blir du turist i egen by! Vi er derfor veldig glade for å kunne invitere våre publikummere til dette arrangementet der nydelig jazz og en flott matopplevelse sys sammen til en uforglemmelig totalopplevelse. Billettprisen inkluderer både konsert og full traktering med Afternoon Tea - etter alle kunstens regler.

NB! Vi oppfordrer grupper som ønsker å sitte sammen til å bestille sammen.

Sanger Solveig Andsnes og pianist Øystein Folkedal har spilt sammen i 5 år. Sammen stod de nylig for den fantastiske konserten I loves you, Porgy i Festiviteten som tok utgangspunkt i kjente jazzlåter som opprinnelig stammer fra musikaler!

Både Solveig Andsnes og Øystein Folkedal er født og oppvokst på Karmøy, men er nå bosatt i Oslo. Andsnes arbeider sjangeroverskridende innen sang, dans og skuespill, og har gjort en imponerende karriere innen musikkteater. Hun har jobbet ved en rekke av landets ledende scenekunstinstitusjoner og de siste årene har hun hatt flere roller ved Oslo Nye Teater. Denne våren fullfører pianist Øystein Folkedal bachelorstudiet i utøvede jazz/improvisasjonsmusikk ved Norges Musikkhøgskole. Folkedal lever som freelance-musiker i Oslo.

Solveig Andsnes er en sterk og uttrykksfull formidler, og man merker at hun har lang erfaring på teaterscenen. Sammen med Øystein Folkedals lekre arrangementer av låtene er det duket for en underholdende og intim stund!

Solveig Andsnes: vokal
Øystein Folkedal: piano