Supertramp’s Roger Hodgson og 10CC til Sildajazz

Under Sildajazzen i august skal vi igjen holde konsert på Rådhusplassen.  Denne gang med to artister som begge har en lang historie bak seg. Roger Hodgson fra Supertramp og 10CC

Den legendariske komponisten og stemmen fra Supertramp’s Roger Hodgson er klar til å skape en høytidsstund når han inntar Rådhusplassen med sin Breakfast In America World Tour torsdag 9. august.

Roger Hodgson er anerkjent som en vår tids mest talentfulle og suksessfulle låtskrivere. Som komponisten og stemmen bak Supertramp’s, ”Give A Little Bit”, ”Dreamer”, ”School”, ”Breakfast In America”, ”The Logical Song”, ”It’s Raining Again” og mange mange flere, formelig skapte han soundtracket for hele generasjoner som vokste opp på 70-, 80- og 90-tallet. SUPERTRAMP solgte mer enn 50 millioner plater mens Roger Hodgson var vokalist og den kreative kraften i bandet.

Det Britiske 10CC med over 30 millioner solgte album og 11 topp 10 hits i England, startet i 1972 og er et av få band som har klart det kunststykket å oppnå suksess blant både publikum, musikere og kritikere.

10cc stiller seg i rekken med innflytelsesrike band som toppet hitlistene på 70 tallet. Låten «I’m Not In Love» startet med en enkel kommentar fra Eric Stewart, og ble senere deres desidert største hit. Med et platesalg på over 30 millioner på verdensbasis, har de kompromissløse musikerne banet sin egen vei i en jungel av en bransje. Deres helt særegne lydbilde baserer seg på teknisk dyktighet, spennende og komplekse oppbygninger, pakket inn i et poputtrykk som både fenger og fascinerer.

Torsdag 9.august kommer de til Haugesund for å lage folkefest på Rådhusplassen sammen med SUPERTRAMPS Roger Hodgson.