Sigrid 9. august

Det har vært mange spekulasjoner om hvem som skal spille på Rådhusplassen fredag 9. august. Derfor er det en glede å endelig kunne fortelle at Sigrid, norges nye popstjerne kommer til Sildajazz 2019.

Sigrid har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland. Hun har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Hun har spilt for utsolgte hus i både inn- og utland, og levert noen uforglemmelige energiske konserter og opptredener på store TV-show, som har ført til at også internasjonal musikkpresse har omfavnet den unge popstjernen fra Ålesund.

Med overskrifter som “Med en energi som river publikum over ende”, “Norges kuleste artist akkurat nå” , “ En hemningsløs gledesspreder ” og “ Overbevisende maktdemonstrasjon” og “ Er det noen som kan stoppe henne?” for å nevne noen, er det fint liten tvil om at vi har noe stort og gøy i vente. En konsert vi kommer til å snakke om.