Onsdag 7.august ( 2019 ) kl 20:00 på DNBscenen

Vidar Johnsen og Peter Nordberg

Les

Sildajazzen innviterer til gratis konsert med Vidar Johnsen og Peter Nordberg på DNB scenen onsdag 7. august!

Etter en lengre pause, har den populære duoen tatt opp tråden igjen og gjorde en reunion konsert i Festiviteten tidligere i år. En markering av at det var 10 år siden deres siste plateinnspilling og turné. Vi husker låter som «Den morgenen, Slukk min tørst, Eg kan ikkje leva livet sånn, Derfor e du sterk, På vift, Evelina? Vidar Johnsen og Peter Nordberg gjorde sine første konserter sammen vinteren 2007 og i mai året etter slapp duoen sin første single «Den morgenen» som ble den tiende mest spilte låten på norsk radio samme år.

Sammen med Jordans Drive vil de lage en folkesfest på kaien denne kvelden. Jordans Drive er et toppmoderne, hardtslående, jump and jive gangsterband! Et liveband uten sidestykke, og de er så dansbare at folk risikerer å miste pusten mens de danser.

Konserten er en gave til vårt publikum og skjer i samarbeid med huseeiere ved kaien, utesteder og hoteller som står sammen om festivalen! – En stor takk til dere!

Sildajazz håper å møte mange smilende mennesker, unge og voksne som alle vil bli med på en kjekke kveld ved Smedasundet. Kanskje du møter naboen også?
Sildjazzmarkedet er åpent fra kl 1800. Konserten starter kl 20.00.

Bli med på den første kvelden på Sildajazzen 2019! Helt gratis!

+ Vis mer tekst

Lineup

Vidar Johnsen vokal, gitar, Peter Nordberg, vokal, gitarer og fullt band. // Kvelden åpner med Jordans Drive // Overraskelser

Se