Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Stjernerekke klar for Maritim Hall

28. april 2022

Sildajazz fyller 35 år i år! I august vender endelig normalformatet til festivalen tilbake etter to år med sittende konserter og publikumsbegrensninger. Vi er veldig stolte over hva vi som festival fikk til i de to årene som har gått, men nå skal det bli deilig å fylle konsertlokaler og gater med folk igjen. Vi trenger møtesteder, og er glade for å kunne la musikken føre folk sammen igjen.

Maritim Hall er den største innendørsarenaen under festivalen, og nå er hele konsertrekka for arenaen klar. På åpningsdagen onsdag 10. august åpner vi med det en humørpille av en konsert når en av Skandinavias største hip-hop artister besøker Sildajazz for første gang: Timbuktu og Damn!

Det blir fullt både på scenen og i salen når publikumsfavoritten Bernhoft og et utvidet band besøker festivalen torsdag 11. august. Fredagens artist topper Øya-plakaten og spiller for et menneskehav tidligere samme uke, og har stått på ønskelisten vår i flere år. Endelig kommer Emilie Nicolas til Sildajazz! Lørdag 13. august lander vi med begge beina i jazzen med en spesialbestilt festkonsert. The Real Thing fyller 30 år i år. Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking har en lang historie sammen med festivalen, og et tallrikt og trofast publikum. Vi gjør stas på dem med en storslått konsert sammen Haugaland Storband og gjester.