Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Sildajazz lytteklubb: Svein Olav Herstad Trio (slippkonsert)

20. mai 2021

Haugesund Billedgalleri
Lørdag 29. mai kl 19.00

Billetter

Svein Olav Herstad – piano
Magne Thormodsæter – kontrabass
Håkon Mjåset Johansen – trommer

Svein Olav Herstad trio slipper ny plate, og vi feirer med konsert i Billedgalleriet!

Svein Olav Herstad-trio er et ensemble som foruten Svein Olav Herstad på piano, består av Magne Thormodsæter på kontrabass og Håkon Mjåset Johansen på trommer. Trioen har eksistert i snart 30 år, men i den nåværende formen siden 2004. De har gjennom de 17 årene de har samarbeidet utviklet en sound som oppstår ved å utforske mulighetene det akustiske formatet gir. De er en moderne trio, som også kan bruke tradisjonelt materiale.

Deres nye album «Schizo» er en hyllest til de som har en tanke eller to for mye i hodet. Dette er trioens syvende utgivelse, og den fjerde med nåværende besetning. «Schizo» tar med seg elementer fra de tidligere platene, som høyenergisk jazzmusikk og ballader. Platen har et bredt uttrykk, hvor musikerne improviserer sammen gjennom egen og andres musikk, på en utsøkt måte.

Det blir nok en gang høytidsstemning når Svein Olav Herstad Trio fyller den flotte akustikken i Haugesund Billedgalleri med vellyd og energi.

Vi tar smittevern på alvor, og følger alle nasjonale og lokale anbefalinger og pålegg. NB Begrenset antall billetter og kun forhåndssalg.