Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Gassco gir pengegave til Sildajazz i sitt jubileumsår

11. august 2021

I dag åpner den trettifemte utgaven av Sildajazz, distriktets største musikkfestival. Gassco har i en årrekke vært en av Sildajazz sine hovedsamarbeidspartnere og en viktig og trofast støttespiller. 14. mai i år var det 20 år siden firmaet ble grunnlagt av Olje- og energidepartementet, og jubileet markeres gjennom hele året. «Vi er veldig glade for at Gassco har valgt å legge deler av feiringen til Sildajazz» sier festivalsjef Andreas Risanger Meland.

Foruten å tilby et betydelig antall festivalbilletter til sine ansatte markerer Gassco jubileet med å gi en pengegave på 100 000 kroner til årets festival.
«Gassco er stolt av å være en aktiv bidragsyter til at Sildajazzen kan tilby en festivalplakat av bredde og høy kvalitet. Festivalen er viktig for regionen vår, og det er viktig for oss som selskap å støtte opp om lokalsamfunnet», sier sponsoransvarlig i Gassco, Anne-Sofie Hagland.

«Det er tungt økonomisk å arrangere festival så lenge publikumsrestriksjoner gjelder, så denne håndsrekningen fra Gassco var svært kjærkommen for oss», fortsetter festivalsjef Andreas Risanger Meland. Pengegaven fra Gassco kom uten noen form for øremerking.

«Vi har valgt å bruke pengene på å gjøre familiekonsertene på Rådhusplassen på dagtid helt gratis» fortsetter festivalsjefen. Fredag og lørdag kl 12.00 blir det gratis familiekonserter på Rådhusplassen, med Polkabjørn og Kleine Heine (fredag) og Christine Sandtorv og Stjerneteller (lørdag). Billetter kan hentes ut på Sildajazz.no

«Det er en god prioritering av Sildajazzen å legge til rette for at hele barnefamilier og alle andre kan delta på konserter uavhengig av størrelse på lommeboka. Dette gir energi til regionen vår og bidrar til å skape aktivitet i lokalsamfunnet vårt» legger Anne-Sofie Hagland til.

«Festivalen ønsker å nå bedre ut til barn og unge. Denne gaven hjelper oss å senke terskelen for å delta på festivalen for barnefamilier. Det er vi veldig takknemlige for!» avslutter festivalsjefen.