Næringsminister Monica Mæland åpner Sildajazzen

Det er gledelig å kunne annonsere at næringsminister Monica Mæland står for den offisielle åpningen av årets Sildajazz  som finner sted i Maritim Hall onsdag 9. august kl. 19:00 før selve åpningskonserten med Monty Alexander Harlem-Kingston-Express.

Det blir også en markering når Statoils Sildajazz pris 2017 blir utdelt i forkant av den den offisielle åpningen i Maritim Hall.

 

Årets festival går av stabelen 9.- 13. august, og vi registrerer god publikumsinteresse knappe to uker før festivalstart.

Programmet til Sildajazz har mye å by på. I tillegg til åpningskonserten med Monty Alexander, kan en få med seg flotte artister som: Jamie Cullum, China Moses, Blood, Sweat & Tears, Fantastic Negrito, Rohey, Svein Olav Herstad Trio, Bernhoft & The Fashion Bruises, Elephant9, Nils Økland og Moon Hooch for å nevne noen. Les mer om årets artister på www.sildajazz.no.

I tillegg kan publikum få med seg en rekke kro-konserter og gratis arrangementer i løpet av festivalens 5 dager. Vi forventer rundt 50 000 besøkende til årets Sildajazz.

 

Velkommen til Sildajazz og Haugesund