Blood, Sweat & Tears

Det blir en forrykende konsert i Maritim Hall torsdag 10. august under årets Sildajazz når Blood Sweat &Tears skal sette fart på publikum!

Det har gått 50 år siden grunnleggeren Bobby Colomby med sin fantastiske jazzbakgrunn etablerte Blood, Sweat & Tears (BS & T) i New York i 1967.
Det verdensberømte bandet har hatt stor suksess med å blande rock, blues, pop-musikk, horn-arrangementer og jazz-improvisasjoner sammen til knall tøff «Jazz-rock».

Colomby håndplukket de beste musikerne og vokalister til bandet, og flere av dem har selv blitt legender: Randy Brecker, Mike Stern, Jaco Pastorius, Lew Soloff, og mange flere.

Bandets andre album «Blood, Sweat & Tears» toppet Billboard listene i mange uker og vant den prestisjetunge Grammy award utmerkelsen «Årets album» foran Beatles « Abbey Road».

Gjennom årene har stadig flere fans kommet til å elske deres favoritt versjon av BS & T, og hver versjon av bandet har satt sitt preg på musikkverdenen.
Den nåværende line up med Bo Bice kjent fra American Idol på vokal, tar bandets arv med inn i fremtiden og er det mest populære de siste årene. Entusiastisk gjenskaper de hornrekke-dominerte låter som Chicago og Blood Sweat and Tears ble berømt for på 70-tallet, da det knapt fantes tøffere band i hele verden.

Dette er en konsert du ikke må gå glipp av, vi gleder oss til å høre bla. «Midnight rider» i Martim hall torsdag 10 august !

 

Les mer