Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Veslemøy Narvesen: We Don't Imagine Anymore

Veslemøy Narvesen ble tidligere i år trukket fram på NRK Nyheter som landets nye supertrommis. Hun er en av den nye generasjonens mest aktive musikere og er kjent fra band som Mall Girl, Kongle Trio og Dafnie. Nå kommer hun med ny musikk og egen trio til Haugesund og Vangen Pling Plong.

«We Don’t Imagine Anymore» startet som et bestillingsverk for Oslo Jazzfestival i 2021 der trommeslageren og komponisten Narvesen fikk muligheten til å lage ny musikk for en selvvalgt besetning. Referanser fra pop, singer-songwriter og kammermusikk er sterkt tilstede i et rom der improvisasjon også får leke fritt. Tekstene skildrer tematikk som ensomhet, isolasjon og skaperprosessen i møtet med- og fraværet av andre mennesker.

Prosjektet er blitt en lekegrind der Narvesen får utfolde seg som låtskriver, tekstforfatter og vokalist-samt trommeslager. Turneen er et resultat av at Narvesen sammen, med Øystein Skjelstad Østensen og Liv Andrea Hauge, ble kåret til Årets unge jazzmusikere 2020 i forbindelse med talentlanseringsprogrammet Jazzintro.

Programmet arrangeres av Norsk jazzforum i samarbeid med fem av landets ledende jazzfestivaler. Som et ledd i lanseringen mottar musikerne også Gramostipendet på kr. 150000, samt et skreddersydd mentorprogram i samarbeid med Talent Norge.