Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Karin Krog & The-In-Between-Times

Velkommen til lunsjkonsert med påfølgende matservering i Maritim Hall! Billetten inkluderer både musikk, kanapéer og Maritims berømte fiskesuppe.

Karin Krog og trioen The In-Between Times imponerte stort med en gåsehudfremkallende konsert under Moldejazz i fjor sommer. Vår første innskytelse var at vi selvsagt måtte presentere denne gruppen for publikum i Haugesund!

Det finnes noen bærebjelker i norsk jazz. Banebrytende artister som har vært der nesten helt siden børjan og som fortsatt spiller en sentral og bærende rolle for etterveksten. Norges jazzdronning Karin Krog er en av dem. Hun synger med en varm, uttrykksfull stemme og formidler en tekst med mer overbevisning enn en emissær. Til tross for mer enn seksti år i jazzens tjeneste, bærer stemmen hennes overhodet ikke preg av slitasje.

Etter ti år sammen, har trioen hun har sammen med gitarist Staffan William-Olsson (The Real Thing) og bassist Terje Gewelt (Billy Cobham) utviklet et kammermusikalsk samspill på høyt nivå - enten det er originalkomposisjoner eller sanger fra The Great American Songbook de tar for seg. Det låter lekent, gripende og virtuost.