Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Kamara / Hedda Mae

Billettpris: 150

KAMARA

KAMARA toppet Musikknyheters liste over året mest spennende norske debutanter 2020 og var en av finalistene til Årets Urørt i 2019. Hun har allerede spilt på Øyafestivalen, og karismaen hun tar med på scenen kan kort beskrives som leken og dynamisk. Det er rett og slett uforskammet gøy å være på konsertene til Kamara. Hun har vært nominert til P3 Gull og vant nylig Musikkerforleggerprisen.

22 år gamle Fatumata Kamara er født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen. Hun synger og skriver sine egne låter med en distinkt og særegen vokal. I sitt tekstunivers møter KAMARA verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, utforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet. Hun hadde en av fjorårets største norske låter på radio, er signert til ett av verdens største plateselskap. Fremtiden ser lys ut for Kamara!

Hedda Mae

Bergens nye popkomet heter Hedda Mae. I fjor slapp hun sin debut-EP «Introducting Hedda Mae» som blant annet ble omtalt som «2020s friskeste popnykommer» av Dagens Næringsliv. Hennes pastellfargede og positive popmusikk har ifølge Dagens Næringsliv brakt «brede smil og spunky energi til popen». På tross av at hun foreløpig kun har sluppet raus håndfull låter har hun allerede rukket å sjarmere et stort publikum, og blitt trukket frem som et pophåp gjentatte ganger både av norsk og internasjonal presse. Vi tør påstå at hennes humørfylte og ultra-fengende blanding av retrodisco, vestkystpop og gospelfarget R&B appellerer like sterkt til alle aldersgrupper. Og det er bortimot umulig å ikke la seg rive med når Hedda Mae står på scenen.

Info: Det er ingen aldersgrense på arrangementene på Rådhusplassen. Hvis en ønsker skjenkebånd må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige får ikke skjenkebånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Portene åpner 17.00
Konsertstart 18.00