Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Ida Jenshus

Vokalisten Ida Jenshus ble utnevnt til countrydronning i 2007. Da hadde hun gått av seieren i Tore Strømøy-programmet Lyden av lørdag, hvor også vår lokale profet Helge Toft gjorde en særdeles god figur. Året etter brakdebuterte hun med albumet Color Of The Sun. I løpet av sine første fem år som plateartist, kom tre plater som perler på en snor - og samtlige ble belønnet med Spellemannpriser. Slå den! Ida Jenshus er ikke en artist som hviler på sine laurbær. Hun fortsetter alltid jakten, og er stadig på vei videre. Hun er en fri musikersjel som utforske sjangrene og lager sin egen musikalske blandinger av country, americana, pop og rock. De senere årene har hun pendlet mye mellom Norge, Los Angeles og Nashville – hvor hun har arbeidet med den samme låtskriveren og produsenten til legender som Eagles og Linda Ronstad.

Man skal være rimelig hardhudet for ikke å bli grepet av Ida Jenshus sin vokal, ei hennes tilstedeværelse og personlige låter. Hun er rett og slett en bunnsolid liveartist, som behersker både det medrivende, og det hudløst såre.

Jenshus har turnert landet rundt etter hver albumutgivelse. Etter snart tusen konserter, har hun blitt en kredibel og folkekjær artist, som uten unntak leverer store konsertopplevelser: enten det er i en bakgård, i et telt, eller på en stor scene foran en lyttende menneskemengde.

18 års aldersgrense