Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Hannah Storm / Angie (gratis)

Hannah Storm
Strømmen av norske poptalenter er stri, og vi elsker å være tidlig ute med det nye store under Sildajazz.

Hannah Storm (22) har enda ikke sluppet debutalbumet sitt, men beskrives av en samlet musikkbransje som et av årets store talenter. Selv sier hun at hun er inspirert av artister som Amy Winehouse, Susanne Sundfør og Adele – men også eldre artister som Frank Sinatra og The Beatles, som hun har vokst opp med å høre på. Noen har kalt det luksuspop. Det som er helt sikkert er at en stor karriere venter for Hannah Storm!

I selskap med Sigrid og Aurora ble hun nettopp signert av Petroleum Records,og med et stjernelag av produsenter som Vetle Junker (Verdensrommet, iris), Matias Tellez (Young Dreams, Girl In Red) og Odd Martin Skålnes (AURORA, Sigrid mf) har hun produsert en magisk bukett med låter som enda ikke er utgitt. I sommer skal hun spille på en rekke store festivaler. Til Sildajazz kommer hun rett fra Øyafestivalen i Oslo til Bibliotekparken!

Angie og dansere fra Kick dansestudio
Vi er glade for å ha en av distriktets fremste talenter på programmet. Angie har en unik stemme og en smittende attitude og har allerede etablert seg med flere sterke singler. På konserten i bibliotekparken har hun med seg dansere fra Kick dansestudio!

Fri aldersgrense.