Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Gratis lunsjkonsert: Significant Time - Vossastubbar

Fre. 21. apr. 13:00
Haugesund Folkebibliotek

SIGNE IRENE STANGBORLI TIME vokal ØYVIND GJELSTEN DALE piano FREDRIK LUHR DIETRICHSON kontrabass RAYMOND STORAUNET LAVIK trommer IDA LØVLID HIDLE trekkspel MARIUS KLOVNING gitar

Gratis lunsjkonsert på Haugesund Folkebibliotek!

Som Vossinger flest blandet forfatter Per Sivle humor, melankoli og ironi på mesterlig vis. I dette prosjektet er jazzkvartetten Significant Time utvidet med trekkspiller Ida Hidle Løvlid og Marius Klovning på gitar – begge kjent fra det viltre storbandet Skadedyr - der også bassist og Haugesunder Fredrik Luhr Dietrichson var sentral.

Gruppen kommer til Haugesund som plateaktuell med sitt halvgærne og frodige prosjekt «Vossastubbar» – der vitalitet, spilleglede og Per Sivle møtes i folkelig forening. I tillegg til å skriva sarte, personlige dikt om svik og savn, hadde Per Sivle et klokkeklart blikk på mellommenneskelig oppførsel, og skildret på friskt og ekte vis tragikomiske og klønete situasjoner på gjenkjennelig og humoristisk vis.

Significant Time har tatt tak i det friske og ekte, og tonesatt fragmenter av «Vossastubbar» med freidig og framoverlent tonespråk. Musikken i Vossastubbar er både lun og leken, absurd og sprø, kompleks og dristig, raus og sosial.

Konserten arrangeres i samarbeid med Haugesund Folkebibliotek og Vestnorsk Jazzsenter