Program
Nyheter
Artister
Informasjon

Gabrielle

Gabrielle etablert seg som en av de aller fremste og sterkeste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som «Fem fine frøkner», «Mer», «September», «Mellom skyene» og «Eg lover», har hun preget hitlister, strømmetjenester og radiobølger. Hun har også markert seg som en enestående liveartist, og hun har opptrådt for fulle hus på de største festivalscenene landet over.

Fjoråret ble dedikert til et intensivt studioarbeid med et nytt ambisiøst prosjekt, og høsten 2020 kunne hun endelig slippe albumet Snart, Gabby til strålende kritikker. Til sommeren tar hun med seg helt nytt materiale, og når hun setter kursen mot Haugesund, er det med en svær sceneproduksjon. Vi gleder oss til å ta imot en av landets største og viktigste popartister under Sildajazz i august!

Info: Alle har tilgang til arrangementene på Rådhusplassen. På kveldstid er det 18 års aldersgrense, men adgang med vergeordning. Ved ønske om skjenke-bånd, må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige, får ikke skjenke-bånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Konsertstart 21:00
Portene åpner 20:00